Budakuten

”Vi kan fortsätta att växa med fler tjänster som våra kunder vill ha.”

Stefan Semjaniv, VD och ägare på Budakuten i Malmö, är Opterkund sedan tio år. Han berättar att de innan Opter fortfarande jobbade med komradio, papper och penna men hade insett att de måste digitalisera.

Med Opter kunde de snabbt öka fordonsflottan från 10 till 20 bilar och Budakuten servar idag runt 400 företag, främst i Malmö- och Helsingborgsområdet, med leveranssäkerhet på över 99,9%.

”Våra chaufförer får relevant digital information rakt in i sin handdator på ordernivå, så de kan utföra sitt uppdrag på ett kvalitetssäkrat sätt.”

Budakuten har kunnat växa och effektivisera utan att behöva anställa mer personal på kontoret. I Opter finns allt kollegorna behöver för trafikplanering, order, kommunikation och administration. Stefan Semjaniv säger att Budakutens kunder uppskattar att ha tillgång till en kundportal där de själva kan se när godset är levererat och vem som tagit emot det. Det är en trygghet som sparar tid för både kund och transportör.

”Blickar vi framåt finns det egentligen inga begränsningar i Opter”, avslutar Stefan. ”Vi kan fortsätta att växa med fler tjänster som våra kunder vill ha, och bli ännu mer konkurrenskraftiga!”

Boka en demo!

Vill du veta mer? Vi visar gärna hur Opter fungerar och hur enkelt det är att komma igång.