CKT-Express

”Opter har gett oss mindre stress i vardagen”

Köpenhamnsbolaget CKT-Express är ett litet företag med stor tillväxt. De har i dagsläget 25 anställda som arbetar med lagerhållning, logistik och olika transportlösningar. I Danmark är CKT tidiga med att använda OpterLink för att underlätta samarbetet med andra aktörer. OpterLink kopplar ihop CKT med andra Opter-användare så att de enkelt kan kommunicera och skicka uppdrag mellan varandra. Rätt information delas i realtid med full spårbarhet och transparens.

”Med ett starkt samarbetsnätverk kan vi lösa alla behov”, säger företagets VD Tobias Stage Knudsen. Valet föll på Opter för att få bättre överblick över beställningar och kunna ge alla kunder, både företag och privatpersoner, full insyn. Möjligheten till kundavisering var också viktig.

”Vår specialitet är leveranser till privatkunder där vi har direktkontakt med slutkunden. Eftersom vi erbjuder en extra tjänst är det viktigt för oss att ständigt bli bättre. Opter har gett oss mindre stress i vardagen och mer resurser till förbättring och problemlösning.”

Boka en demo!

Vill du veta mer? Vi visar gärna hur Opter fungerar och hur enkelt det är att komma igång.