Hemmon Kuljetus

”Ett flexibelt system som är enkelt att anpassa.”

Företaget Hemmon Kuljetus har idag 60 fordon i Opter och började använda systemet redan 2016. Enligt transportchef Ossi Aatola verkade Opter redan från början vara en lösning som är tillräckligt mångsidig och anpassningsbar för deras behov. Även om företagets verksamhet har vuxit och blivit mer mångsidig, har Opter ändå kunnat erbjuda de egenskaper som behövs. Systemet har alltså skalats upp fint i takt med att verksamheten utvecklats.

Det bästa med Opter är att systemet är anpassningsbart och tydligt. Även om det finns många inställningar, så är Opter enkelt att använda och så smidigt att det kan anpassas enligt våra egna behov. En ytterligare fördel är den kontinuerliga produktutvecklingen.” berättar transportchef Ossi Aatola från Hemmon Kuljetus.

Med Opter går det snabbare att hantera order och spara uppgifterna i korrekt form – från beställare till förare och slutligen till fakturering. Det välfungerande systemet gör det lättare att hantera en stor mängd order och fordon med mindre planeringspersonal. Opter hjälper oss att uppfylla vårt kundlöfte och erbjuda våra kunder såväl kostnadseffektiv som miljövänlig transportservice.

Boka en demo!

Vill du veta mer? Vi visar gärna hur Opter fungerar och hur enkelt det är att komma igång.