Freetrade Logistics ApS

”Opter gör det möjligt för oss att fokusera med kunden i centrum.”

FreeTrade Logistics är ett danskt företag som sedan 2008 har specialiserat sig på logistik- och transportlösningar. De har tio anställda och sex fordon som kör lokalt i Köpenhamn men ebjuder även lokala tjänster.

2022 startade FreeTrade ett digitaliseringsprojekt för att förbättra företagets verksamhet och skalbarhet, och valde Opter som nytt transportplaneringssystem. Projektledare Mathias Clausen säger att det är något de inte har behövt ångra.

”När kunder gör affärer med oss är gör de ett strategiskt val för att stärka sin egen leveranskedja och konkurrenskraft. Med Opter som kärnan i FreeTrade har vi kunnat förbättra kvaliteten på de många olika tjänster FreeTrade Logistics erbjuder kunderna.”

Implementeringen av Opter har hjälpt FreeTrade Logistics att effektivisera processer och förbättra sin servicekvalitet, vilket resulterat i både ökad kundnöjdhet och betydande besparingar för administration. Med Opter kan de fokusera på att sätta kunderna först och samtidigt hitta nya sätt att spara tid och effektivisera.

Boka en demo!

Vill du veta mer? Vi visar gärna hur Opter fungerar och hur enkelt det är att komma igång.