LoadMaster

”När du väljer Opter investerar du i ett system som kan vara med dig hela vägen.”

En av Opters första kunder i Norge var LoadMaster AS i Lilleström. Företaget har 16 anställda och några egna bilar som de transportleder, men LoadMaster använder framför allt Opter för att boka transporter till sina underleverantörer. LoadMasters VD Are Elgåen säger att valet föll på Opter för att det är 100% skalbart med funktionalitet som kan matcha alla större system på marknaden.

”Det är en investering i ett system som kan vara med dig hela vägen. Opter ger möjligheten att bygga mycket automatik. Utnyttja er spetskompetens när ni sätter upp systemet så kan hela företaget dagligen dagligen dra nytta av den.”

Man kan börja använda Opter med bara det grundläggande i systemet, men allt finns där, enligt Are som har lång erfarenhet av Opter. Alla kunder har samma möjligheter och funktioner. Det fungerar för en liten budfirma med tre bilar och uppåt. Med automatisering har både LoadMaster och underleverantörer kunnat flytta fokus från administration till kvalitet och uppföljning.

”I en bransch med små marginaler är det bara ökade volymer som kan ge större vinst”, säger Are Elgåen. ”Och ökade volymer kan vi få genom effektivisering. Transporterna kostar alltid det de kostar.”

Boka en demo!

Vill du veta mer? Vi visar gärna hur Opter fungerar och hur enkelt det är att komma igång.