Flemmings Containertransport ApS

”Vi har fått bättre överblick och kan ge mer automatiserad service.”

Sedan Flemmings Containertransport började använda Opter har de fått bättre överblick och mer tid till annat, säger ägaren Anders Kjeldgaard. Företaget sysselsätter tio personer och har verksamhet inom avfallshantering, containeruthyrning, frakt av byggmaterial och kranmontage.

När Flemmings skulle välja ett nytt TMS-system var det Opter som bäst passade deras behov för orderhantering, ordermottagning, planering, uppföljning och fakturering.

”Förarappen gör också stor skillnad för att se var bilarna befinner sig under dagen. Vi kommer även att börja med automatiska aviseringar och bokningsportal så att kunder kan boka sina uppdrag själva.”

Där det tidigare krävdes telefonsamtal, SMS och omständlig kommunikation har appen Opter Driver gjort det enkelt att bifoga all nödvändig information tillsammans med ett uppdrag. Chauffören får direkt tillgång till bilder, fraktsedlar och andra dokument.

Anders Kjeldgaard ser också att Opter kan hjälpa Flemmings Containertransport i framtiden, bland annat med marknadens ökande rapportbehov. ”Vi har höga krav på co2 och miljöredovisningar i vår bransch, det kan Opter hjälpa till med. Det gör stor skillnad i vårt säljarbete”, avslutar han.

Boka en demo!

Vill du veta mer? Vi visar gärna hur Opter fungerar och hur enkelt det är att komma igång.