Kuljetus Timo Salo

”Opter hjälper oss att hänga med i branschens utveckling.”

Med en flotta på 16 bilar, 26 trailers och två specialtransportbilar har Kuljetus Timo Salo Oy specialiserat sig på bland annat transport av virke och byggelement. Det är idag ett fjärde generationens familjeföretag som vuxit och anpassat sig genom åren.

”Som liten åkte jag med mamma på semestern och på helgerna tvättade och servade vi bilarna,” säger Laura Torila. Laura driver idag Kuljetus Timo Salo Oy tillsammans med sina syskon Toni Salo och Jarkko Salo, och sätter sig fortfarande bakom ratten på en EKL-bil ibland vid specialtransporter.

När det var dags att digitalisera och automatisera transportplaneringen var Opter det system som bäst svarade på alla behov. Sedan dess har det blivit en oumbärlig del av det dagliga arbetet.

”Opter har visat sig vara mycket mångsidigt och erbjuder en lösning som enkelt kunde kopplas ihop med befintliga system. Det ger tryggare transporter, underlättar kommunikation med förare och har fördjupat samarbetet med våra kunder. Även i framtiden förväntar vi oss att Opter hjälper oss att hänga med i branschens utveckling,” avslutar Laura.

Boka en demo!

Vill du veta mer? Vi visar gärna hur Opter fungerar och hur enkelt det är att komma igång.