Jobba hos oss

”Kunnigt, utvecklingsdrivet och framgångsrikt”

Vi söker fler kunniga problemlösare

”Det roligaste med Opter är att få göra förbättringar som gör skillnad varje dag – för våra kunder, för vår produkt och för vårt företag.”
Andreas Starrsjö, programutvecklare

Att jobba på Opter är att hjälpa transport­företag att växa och samtidigt värna om både miljö och människor. Tillsammans gör vi hela tiden Opter ännu bättre och ju fler transport­företag som använder vår mjukvara desto mer resurs­effektiv blir transportbranschen.

Varje dag lär vi oss mer om våra kunders utmaningar, växer i våra roller, utmanar oss själva och tar modigare beslut. Att ständigt förbättras är vår främsta drivkraft och det präglar oss som arbetsplats. 

Vi söker dig som precis som vi vill utveckla och utvecklas. Dig som vill utmanas varje dag, möta nya människor, bygga relationer, lösa kluriga problem och växa tillsammans med andra. Nyfikenhet är ett krav för att jobba hos oss. Som utvecklare behöver du inte veta ett endaste dugg om transport­branschen. Kunskaper om transport­ledning får du genom dina uppgifter och av dina kollegor. Vill du däremot hjälpa våra kunder som konsult eller säljare förutsätter vi att du har erfarenhet av transportbranschen sedan tidigare.

Tillsammans skapar vi det mest använda verksamhets­systemet i vår bransch och nu ger vi oss ut på nya marknader. Vill du bli en av oss? Skriv några rader till oss på work@opter.com