Jobba hos oss

Vi söker fler kunniga problemlösare

Opter växer hela tiden och vi nyanställer kontinuerligt i hela Norden. Här hittar du våra lediga tjänster, men tveka inte att skriva några rader till oss på work@opter.com om du tycker att Opter verkar intressant, men inte ser någon passande annons.

”Det roligaste med Opter är att få göra förbättringar som gör skillnad varje dag – för våra kunder, för vår produkt och för vårt företag.”
Andreas Starrsjö, programutvecklare

Som ny utvecklare på Opter behöver du inte ha särskild kunskap om transport eller logistik, det får du av dina kollegor och genom dina arbetsuppgifter. Vill du däremot arbeta med att hjälpa våra kunder som konsult eller säljare förutsätter vi att du har tidigare erfarenhet av transportbranschen.

Kunnigt, utvecklingsdrivet och framgångsrikt

Att jobba på Opter är att hjälpa transport­företag att växa och samtidigt värna om både miljö och människor. Tillsammans gör vi hela tiden Opter ännu bättre och ju fler transport­företag som använder vår mjukvara desto mer resurs­effektiv blir transportbranschen.

Varje dag lär vi oss mer om våra kunders utmaningar, växer i våra roller, utmanar oss själva och tar modigare beslut. Att ständigt förbättras är vår främsta drivkraft och det präglar oss som arbetsplats. 

Vi söker dig som precis som vi vill utveckla och utvecklas. Dig som vill utmanas varje dag, möta nya människor, bygga relationer, lösa problem och växa tillsammans med andra. Tillsammans skapar vi det mest använda verksamhets­systemet i vår bransch och nu ger vi oss ut på nya marknader. Vill du bli en av oss? Sök någon av våra tjänster eller skicka en spontanansökan till work@opter.com