Vi söker systemutvecklare

2023-06-27

Följ med på en utvecklingsresa som följer marknadens behov och skapar nya tekniska möjligheter.

Jobba hos oss! Vill du bli en del av vårt team? Just nu söker vi fler systemutvecklare med erfarenhet av C# och Microsoft-tekniker. I rollen kommer du både få möjlighet att bidra till utveckling av nya funktioner och att optimera befintliga system.

Tekniker som vi jobbar med just nu (du kan säkert några och ser fram emot att prova de andra): .NET 6, C#, Azure Devops / Git, SQL, ASP.NET Core och Kubernetes.

Hos oss på Opter får du

  • En trygg anställning om 100%
  • En arbetsplats som präglas av gemenskap med hjälpsamma kollegor
  • En arbetsplats som där balans mellan arbete och fritid är viktig
  • Kontorstider med stor flexibilitet mellan kontorsjobb och hemmajobb

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer och urval sker löpande och ansöker gör du enklast via work@opter.com. Om du har frågor om tjänsten, kontakta oss gärna på work@opter.com.

Om Opter 

Opters marknadsledande transportplaneringssystem utgör navet i affärsverksamheten för hundratals transportföretag i Norden. Opters mjukvara för orderhantering, transportplanering, kommunikation, systemintegration, prissättning och fakturering levereras som en prenumerationstjänst (Saas) i molnet eller på kundens egen server. Företaget grundades 2002. Huvudkontor och produktutveckling finns i Stockholm, dotterbolag i Norge, Danmark och Finland. Opter har idag 44 anställda, omsätter 66 mkr och är sedan hösten 2021 noterat på Nasdaq First North Growth Market.

Senaste nyheterna