Jobba hos oss! Vi söker en senior systemutvecklare

2022-06-27

Vill du använda dina färdigheter för att bygga hållbara lösningar som förenklar vardagen för användare? Som systemutvecklare på Opter får du vara med under hela arbetsprocessen.

I rollen som senior systemutvecklare kommer du främst att arbeta fram tekniska lösningar genom utveckling i C#. Du arbetar i ett team, i nära samarbete med både andra systemutvecklare och resten av verksamheten. Hos oss har du möjlighet att få vara med i hela arbetsprocessen, som omfattar allt från krav, design, implementering, testning och förvaltning, med mycket fokus på både bugg fix och nyutveckling.

Hos Opter får du

  • En trygg anställning om 100%
  • En arbetsplats som präglas av gemenskap med hjälpsamma kollegor
  • En arbetsplats som ser att balans mellan arbete och fritid är viktig
  • Kontorstider med stor flexibilitet mellan kontorsjobb och hemmajobb

Opter är ett växande och framgångsrikt företag med ljusa och fräscha lokaler och en bra arbetsmiljö. En arbetsplats där du får jobba med och utveckla en häftig lösning inom vägtransporter, ta hand om det som byggs och se hur det förfinas över tid. Vi är ett trevligt team som strävar efter att uppnå en bra balans mellan arbete och fritid. Vi har ett långsiktigt förhållningssätt till allt vi gör och vi gör saker metodiskt snarare än att ha en scattergun-strategi. Det viktigaste för oss är att förstå kundernas behov och identifiera hur vi bäst kan hjälpa dem!

Urval och intervjuer görs löpande.
Läs mer om tjänsten och ansök här

Senaste nyheterna