Nina Lundqvist – ny teknisk skribent

2021-09-08
Nina Lundqvist, teknisk skribent

Strax innan sommaren fick Opter välkommen förstärkning av nyanställda Nina Lundqvist. Tillsammans med Daniel Fransson är Nina nu en av våra två tekniska skribenter.

Hon har en bakgrund som teknisk skribent på Ericsson och spelutvecklaren King – och lite oväntade erfarenheter som både elektriker och hälsocoach.

Hej Nina! Vad innebär det att vara teknisk skribent?
– Vi beskriver produkten och dess funktioner, och skriver instruktioner för hur man använder de olika funktionerna i produkten. Målet är att hjälpa användarna att förstå produkten och hur de på smidigaste sätt kan använda den.

Hur har det varit att börja på ett nytt jobb under en pandemi?
– Jag är väldigt glad för att det under denna del av pandemin ändå gått att vara på kontoret. Jag känner stor tacksamhet för de kollegor som kommit till kontoret och lärt upp mig. Det känns roligt att lära känna alla nya kollegor, och att lära mig Opters smarta produkt.

Varför tycker du andra söka sig till Opter?
– Det är en fin gemenskap, alla är hjälpsamma och engagerade! Jag gillar produkten, den är till stor hjälp för våra kunder, och den vidareutvecklas kontinuerligt. Jag upplever att personalen är lyhörda både för kunders önskemål och för sina kollegor.

Vill du också jobba med oss på Opter? Vi söker bland annat vassa .NET-utvecklare som vill vara med och utveckla nordens ledande mjukvara för transportplanering. Läs mer på Jobba-hos-oss.

Senaste nyheterna