Jobba hos oss! Vi söker .NET-utvecklare

2021-07-01

Är du en skarptänkt .NET-utvecklare som tycker om att jobba långsiktigt? Att utveckla verktyg som gör våra kunders komplexa verksamheter enklare, effektivare och mer hållbara kräver att du kan omsätta behov till riktigt smarta tekniklösningar. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av logistik och transporter. Det är din lyhördhet, problemlösningsförmåga, målmedvetenhet och långsiktighet vi är ute efter.

Om jobbet    
Som .NET-utvecklare hos oss kommer du att jobba med både nyutveckling och förvaltning. Du får ta ett helhetsansvar i dina projekt och dina uppgifter kan innebära allt ifrån att bygga en ny hantering av prislistor till att förbättra vår kundwebb eller att utveckla aviseringsfunktioner. Vi jobbar med tekniker som C#, ASP.NET, JavaScript och Microsoft Azure. Mycket av vårt fokus på senare år har varit att lyfta tekniken och vi förbereder just nu lanseringen av en molntjänst i Azure.

Så här beskriver en av våra medarbetare hur det är att jobba på Opter:

Man får jobba med en kul lösning, ta hand om det som byggs och se hur det förädlas med tiden. Vi är ett skönt gäng som strävar efter balans mellan jobb och fritid. Vi är långsiktiga i allt som görs, vi springer inte på en massa olika bollar utan gör saker metodiskt. Det viktigaste för oss är att förstå kundens behov och hur vi kan hjälpa till. Och viktigast är att vi jobbar åt samma håll.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i rollen krävs att du har en god problemlösningsförmåga och erfarenhet av att jobba med komplexa system. Du är analytisk, strukturerad, lyhörd och trygg i din yrkesroll. I vårt team värdesätter vi ödmjuka, kluriga personligheter som delar med sig av erfarenheter och gillar att komma med nya tanker och idéer. För att trivas hos oss ska du som vi uppskatta frihet, ansvar och långsiktighet.

Din utbildningsbakgrund spelar mindre roll men vi vill att du behärskar C# .NET. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Azure, SQL, ASP.NET och JavaScript samt AI-projekt.

Ansök redan idag!
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johan Frisk (Teknisk chef/CTO) på 08-545 292 12, johan.frisk@opter.com.

Urval och intervjuer görs löpande så hör av dig med en ansökan så snart som möjligt till johan.frisk@opter.com.

Senaste nyheterna