Jobba hos oss! Bli en del av vårt driftsättningsteam.

2023-03-10

Vi söker en duktig implementationskonsult som vill hjälpa nya användare att komma igång med vårt transportledningssystem Opter.

Våra implementationskonsulter har en nyckelroll i organisationen. De vet det mesta om hur ett transportföretag effektivt planerar för och utför leveranser, hanterar dokument och får betalt. De kan vårt system utan och innan och vägleder kunden i såväl stort som smått när de ställer in och lär sig att arbeta med sitt nya transportledningssystem. Ja, och så är de viktiga ansikten utåt för vårt företag.

Vem är du?  

Vi vet att du finns någonstans därute eftersom tre av dina kompisar redan jobbar hos oss. Du är en nyfiken lyssnare, snabbtänkt problemlösare och trygg pedagog. Du tar dig med samma iver och effektivitet an såväl tekniska frågor som kniviga processutmaningar eller rena rutinfrågor, i regel på plats hos kunden. Kollegorna finns i Stockholm, men är du rätt person är det mindre viktigt var i Sverige du bor.

Kanske är du trafikledare men saknar att få förbättra och utbilda? Kanske arbetar du som affärssystemkonsult idag. För att trivas i vårt gäng måste du vara en prestigelös lagspelare och vara mån om att gruppen gör så bra ifrån sig som möjligt.

Har du tidigare erfarenhet från transportbranschen är det toppen, vi tror till och med att det kan vara avgörande. Men det viktigaste för oss är din inställning – att du gillar kunder, trivs när den ena dagen inte är den andra lik och vill växa och utvecklas med oss. Det vi dock kräver är att du kan kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska.

Hos Opter får du

  • En trygg anställning om 100%
  • En arbetsplats som präglas av gemenskap med hjälpsamma kollegor
  • En arbetsplats som ser att balans mellan arbete och fritid är viktig
  • Arbetstider med stor flexibilitet mellan kontorsjobb, hemmajobb och resor

Välkommen med din ansökan!  

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på work@opter.com. Intervjuer och urval sker löpande och ansöker gör du med ett mejl till work@opter.com

Om Opter 

Opters marknadsledande transportplaneringssystem utgör navet i affärsverksamheten för hundratals transportföretag i Norden. Opters mjukvara för orderhantering, transportplanering, kommunikation, systemintegration, prissättning och fakturering levereras som en prenumerationstjänst (Saas) i molnet eller på kundens egen server. Företaget grundades 2002. Huvudkontor och produktutveckling finns i Stockholm, dotterbolag i Norge, Danmark och Finland. Opter har idag 44 anställda, omsätter 66 mkr och är sedan hösten 2021 noterat på Nasdaq First North Growth Market.

Senaste nyheterna