Opter söker systemsäljare i Norge

2022-05-04

Jobba hos oss! Vi söker nu en driven och engagerad säljare av vårt verksamhetssystem till Opters norska kontor.

Som systemsäljare hos Opter arbetar du tillsammans med ett lyhört och engagerat team som brinner för att driva vår egen och kundernas verksamhet framåt. Du får även arbeta med marknadens mest moderna lösningar. Vi ser modern teknik som en förutsättning för att enkelt kunna anpassa vårt system till kundernas krav på funktionalitet.

Om Opter

Opter utvecklar och säljer en egen mjukvara för administration, planering och kommunikation av transportuppdrag. Över 400 transportföretag i Norden använder idag Opter för att förenkla och effektivisera sina transportuppdrag. Systemet är byggt på Microsofts senaste teknik och är anpassat för helt digital dokumenthantering och mobil kommunikation med fordon, chaufförer, åkare och slutkunder.

Om jobbet

Din roll är att driva hela säljprocessen, från första kontakt med kunden till avslutad affär. Vårt norska kontor har fyra medarbetare och du kommer ha hela Norge som din marknad. Du kommer även medverka på marknadsaktiviteter som mässor, branschträffar och andra typer av aktiviteter. Du har goda anställningsvillkor och förmåner, lyckas du i din roll som säljare finns det goda förtjänstmöjligheter.

Vem är du?

  • Du har erfarenhet av B2B försäljning.
  • Du har god kännedom om transportbranschen och förståelse för dess processer och behov.
  • Du är driven, självgående och lösningsorienterad.
  • Du drivs av att träffa kunder, analysera deras behov och att presentera lösningar på desamma.
  • Du är kommunikativ både i tal och i skrift.
  • Det är meriterande är om du har erfarenhet från att ha arbetat med Order- och Transportplaneringsystem (TMS-system), antingen som användare eller med erfarenhet från systemleverantörssidan.

Som person är du driven, självgående och lösningsorienterad. Du drivs av att träffa kunder, analysera deras behov och att presentera lösningar på desamma. I tjänsten ingår resor då du har hela Norge som din marknad. Vi ser gärna sökanden från Osloregionen men andra förslag kan diskuteras för rätt person.

Ansök redan idag

Är du intresserad av tjänsten önskar vi att du skickar din ansökan till mattias.samuelsson@opter.com. Urval och intervjuer görs löpande så hör av dig med en ansökan så snart som möjligt. Vill du ha ytterligare information om tjänsten så är du välkommen att kontakta Mattias Samuelsson på telefon +46 703-22 78 98.

Senaste nyheterna