Thomas Jonsson – ny utvecklare

2021-10-14
Thomas Jonsson, .NET-utvecklare

Ponnyägare, ski bum och MC-åkare. Thomas Jonsson är nyast på Opter och har många intressen utanför systemutveckling. Han har snabbt funnit sin plats i gänget och utvärderar just nu ny teknik för framtida Opter-lösningar.

Thomas berättar att han ser fram emot att få arbeta med de senaste .NET-teknikerna och molnets fantastiska möjligheter. Och en och annan AW så klart.

Hej Thomas! Hur har det varit att börja på nytt jobb under en pandemi?
– Det var faktiskt ganska problemfritt och naturligt. Givetvis var de inledande fysiska mötena på plats viktiga för att kunna få en rättvis uppfattning om företaget.

Vad gör du helst på fritiden?
– Umgås med min familj, reser, åker MC och joggar. Jag hänger även en del i stallet då mina tjejer är hästtokiga och vi har en ponny som heter Humlan.

Har du några dolda talanger?
– I yngre år var jag en passionerad skidåkare som hängde mycket i Alperna.
De talangerna sitter kvar, men är lite dolda numera.

Varför ska andra söka sig till Opter?
– Opter är ett spännande och framgångsrikt svenskt bolag med personal på plats. Det är skönt då jag tidigare jobbat i globala team, det är svårt med AW då. Jag upplever att vi på Opter sätter kvalitet i leverans och produkten främst, och det skapar förutsättningar för mig att göra ett bra jobb!

Vill du också jobba med oss på Opter? Vi söker vassa .NET-utvecklare som vill vara med och utveckla nordens ledande mjukvara för transportplanering. Läs mer på Jobba-hos-oss.

Senaste nyheterna