Opter söker supportmedarbetare i Finland

2022-05-12

Jobba hos oss! Vi söker en finsktalande medarbetare som kan bli en del av Opters nordiska support-team.

Vill du kunna använda dina språkkunskaper i arbetet och jobba med både teknik och människor? Hos oss på Opter får du en central och uppskattad roll i kundtjänst, där du tillsammans med ett härligt team tar hand om och hjälper våra företagskunder.

Om Opter

Opter utvecklar och säljer en egen mjukvara för administration, planering och kommunikation av transportuppdrag. Över 400 transportföretag i Norden använder idag Opter för att förenkla och effektivisera sina transportuppdrag. Systemet är byggt på Microsofts senaste teknik och är anpassat för helt digital dokumenthantering och mobil kommunikation med fordon, chaufförer, åkare och slutkunder.

Om jobbet

Du arbetar från Finland i tät kontakt med support-teamet på vårt huvudkontor i Stockholm. Till en början jobbar du hemifrån, men vi kommer längre fram att kunna erbjuda en kontorsplats tillsammans med finska kollegor i Helsingfors. Tjänsten är på heltid med möjlighet till start omgående. Ditt ansvar är inkommande samtal och mail från finsktalande företagskunder. Våra supporttekniker har en nyckelroll – de är ansiktet utåt och vet det mesta om hur ett åkeri effektivt planerar för och utför leveranser, hanterar dokument och får betalt. De kan vårt system utan och innan, vägleder kunder i såväl stort som smått och ger våra egna utvecklare viktiga inspel för fortsatta förbättringar.

Vem är du?

Den här tjänsten kräver att du har flytande kunskaper i finska. Du får gärna ha tidigare erfarenhet inom kundservice, first line eller IT-support. Du ska vara den som guidar och coachar användaren hela vägen, därför behöver du ha god kommunikationsvana både i telefon och skriftligt.

För att trivas i rollen bör du även ha ett eget intresse för IT och teknik. Optersystemet har många möjligheter och varianter, så du har möjlighet att snabbt att bli en kundorienterad problemlösare och utvecklas på daglig basis. Men det viktigaste för oss är din inställning – att du gillar kunder, trivs när den ena dagen inte är den andra lik och vill växa och utvecklas med oss.

Ansök redan idag

Är du intresserad av tjänsten önskar vi att du skickar din ansökan till katri.kariluoto@opter.com. Urval och intervjuer görs löpande så hör av dig med en ansökan så snart som möjligt. Vill du ha ytterligare information om tjänsten så är du välkommen att kontakta Katri Kariluoto på telefon +358 50 520 19 75.


Senaste nyheterna