Så kan en dag i vår support se ut

2021-03-24
Cecilia Haleen, supportmedarbetare

Cecilia Haleen är en av Opters duktiga supportmedarbetare.
Som en del av supportteamet svarar hon på våra kunders frågor och ger dem stöd i sin arbetsvardag sedan två år tillbaka – något hon trivs mycket bra med.

Hur kan en dag på jobbet se ut?
Min arbetsvardag kan vara väldigt varierande men under en typisk dag svarar jag i första hand på inkommande samtal och ärenden via mejl. Oftast kan man hjälpa kunden direkt men ibland krävs det en djupare undersökning tillsammans med kollegor i andra team, exempelvis våra duktiga utvecklare. Även om jag inte alltid kan lösa problem direkt så kan jag ta emot de uppgifter som krävs för att undersöka problemet mer ingående.

Vad tycker du är det bästa med att arbeta på Opter?

De trevliga och omtänksamma kollegorna! Alla hjälper alla på ett sätt jag inte upplevt på tidigare arbetsplatser. Det är också roligt när man känner att man kan hjälpa till att lösa ett problem som en kund har. Om våra kunder är nöjda med den hjälp de har fått så känner jag mig också nöjd.

Arbetar du med något intressant projekt?
Supportteamet har startat upp ett extra alternativ till vår vanliga support där vi även anordnar webbinarier för våra kunder – något som visat sig vara väldigt uppskattat.

Vem tror du att man ska vara som person för att trivas med att arbeta i Opters support?
För att uppskatta att arbeta i Opters support bör man gilla kontakten med andra människor och vara lyhörd för detaljer om de olika ärendena som vi får in. Eftersom Opter erbjuder en mjukvara för transportlösningar är det såklart ett plus i kanten om man är teknikintresserad.

Vem är du på fritiden?
På min fritid tycker jag mycket om att vara ute i naturen, då gärna med lite medtaget fika så att jag kan stanna ute lite längre på någon fin plats som jag hittar. Förutom det tycker jag också om att pyssla med mitt hem och träffa vänner.

Senaste nyheterna