Nya krafter i supporten

2022-06-27

Vår tekniska support är en viktig länk mellan kunder och utvecklare. Nyast in i supporten är Joakim Silverplats och Andreas Hellström som båda började på Opter i mars 2022.

Joakim Silverplats och Andreas Hellström

Det är ofta supporten som först får höra om nya behov och önskemål, och det är de som har kunskap om lösningar för både vanliga och ovanliga problem kunder kan stöta på. En bredd i bakgrund och erfarenheter hjälper till att göra hela supportteamet bättre.

Joakim Silverplats är 48 år och har lång erfarenhet från åkeribranschen. Där har han har hunnit prova på många roller, från trafikledning till systemadministratör. Närmast kommer han från kundsupport på ett fastighetsbolag. Andreas Hellström är ganska ny i arbetslivet. Strax över 20 år gammal med tekniskt gymnasium (informations- och medieteknik) och extrajobb på gym i sitt CV, så van vid service och kundkontakt. Andreas säger att han dessutom kan göra en bakåtvolt på marken och lösa Rubiks kub på under en minut, tyvärr inte samtidigt.

Andreas och Joakim säger att de under första tiden på Opter har tagits emot väl i sitt nya team och snabbt kommit in i gemenskapen på kontoret. Det är mycket nytt att lära sig, men utvecklingen går snabbt när det finns hjälpsamma och rutinerade kollegor i närheten. Joakim säger att han är överraskad över hur flexibelt Opters system är och hur mycket tjänsten kan anpassas för olika kunder. Han ser fram emot att själv bli en av de som kan ge högklassig support till användarna, precis som Andreas som säger:

”Det jag ser fram emot mest är potentialen till utveckling på Opter. Det går alltid att bli bättre på det man gör och jag ser fram emot att utöka min kunskap dag för dag!”

Vill du också jobba med oss på Opter? Vi söker vassa .NET-utvecklare som vill vara med och utveckla nordens ledande mjukvara för transportplanering. Läs mer på Jobba-hos-oss.

Senaste nyheterna